Osebna izkaznica podjetja


Podjetje PISK d.o.o.- podjetje za izobraževanje in svetovanje nudi znanje in praktične izkušnje s področja industrijskega inženirstva, organizacije, upravljanja in vodenja proizvodnje in poslovanja že od leta 1994.
Podjetje PISK ima sklenjen licenčni sporazum z REFA ZVEZO NEMČIJE, ki je vodilna nemška izobraževalno-svetovalna ustanova na področju študija dela in organizacije proizvodnje ter je tako poblaščeno za uvajanje REFA metod v slovenska podjetja.
Podjetje PISK d.o.o se je v Sloveniji že uveljavilo kot izobraževalno in svetovalno podjetje, ki v naše gospodarstvo uvaja nove pristope, metode in orodja, ki imajo velik vpliv na produktivnost, ergonomijo, kakovost in doseganje zastavljenega termina izdelka. K kompetencam podjetja PISK prispevajo REFA strokovnjaki z bogatimi praktičnimi izkušnjami, ki zagotavljajo hiter in učinkovit transfer najnovejših znanj in izkušenj s področja racionalne organizacije proizvodnih in poslovnih procesov v podjetja.
V mnogih slovenskih podjetjih primanjkuje strokovno dovolj široko usposobljenih sodelavcev, ki bi bili sposobni obvladati vse zahtevnejše naloge in probleme v proizvodnji, ter bili sposobni motivirati sodelavce. In prav na tem področju nudi PISK zelo koristna in uporabna znanja ter izkušnje.
V PISKu uspešno razvijamo lastno programsko opremo za podporo določenim procesom, metodam in tehnikam (npr. za normiranje, ugotavljanje strukture dela in šibkih točk, idr.).

PISK d.o.o.
Cesta XIV. divizije 75
2000 Maribor
SLOVENIJA

Matična številka: 5845700000
Davčna št.: SI22759026
TRR: IBAN SI56 2900 0005 0326 658 (UNICREDIT BANKA SLOVENIJA)

Izdelava: ORG. TEND d.o.o.

TEST SLO